Servicepunt Fietsenwinkel.nl

Heeft een u fiets aangeschaft via www.fietsenwinkel.nl, dan kunt u bij ons terecht voor reparatie/ beurten, maar ook voor het afhalen van uw nieuwe fiets. Wij zijn namelijk servicepunt van www.fietsenwinkel.nl.

Afhalen nieuwe fiets - aanschaf Fietsenwinkel.nl:

Afhalen van uw bestelde online fiets is mogelijk bij ons. Afmontage van een 'prijzenstunter' als Fietsenwinkel.nl houdt in dat het fietsstuur recht staat en de pedalen zijn gemonteerd. Hiervoor betaalt u bij aanschaf 30 Euro. aan Fietsenwinkel.nl. Wilt u dat uw fiets geheel wordt nagezien en afgesteld voor 50 Euro kunnen wij dit voor u doen (u ziet dan af van 'rijklaarmaken' op de site). 

Inplannen afspraak:

Let wel: Aanschaf via Fietsenwinkel.nl houdt in dat u voor het inplannen van afspraken, klachten en vragen altijd contact opneemt met de verkopende partij. Onze communicatie zal altijd via Fietsenwinkel.nl verlopen en nooit direct met u. De wachttijd voor Fietsenwinkel.nl-reparaties zal maximaal 7 dagen duren. Bij servicebeurten verrichten wij alleen controle op de vooraf door Fietsenwinkel.nl gestelde punten.Via Fietsenwinkel.nl ontvangt u mail dat uw fiets klaar is om opgehaald te worden. Wilt u uw fiets geheel laten checken en niet vast zitten aan de vooraf gestelde 8 punten? Dan kunt u ons rechtstreeks contacten voor het inplannen van een afspraak. 

 

 

Theo Brüning Fietsen
Een tevreden klant, dat is waar wij dagelijks naar streven.  Wij zijn een allround fietsenzaak met een ruim assortiment nieuwe en gebruikte fietsen. De werkplaats is ‘het hart’ van de zaak, hier repareren wij alle merken fietsen, uiteraard ook fietsen die niet bij ons aangeschaft zijn. Ons uitgebreide assortiment accessoires en onderdelen biedt voor elke vraag (en portemonnee!) een oplossing.

Waarom Theo Brüning?

  • Groot, breed assortiment  
  • Aandacht voor ’t vak  
  • passende (fiets)oplossingen